HTC Desire 10 Lifestyle vanaf nu te koop in Nederland

Het Taiwanese HTC heeft een nieuwe smartphone uitgebracht in Nederland. Vanaf vandaag is de HTC Desire 10 Lifestyle te koop in Nederland. De nieuwe Desire 10-lijn bestaat niet alleen uit de vandaag uitgebrachte ‘Lifestyle’ maar ook uit de Desire 10 Pro. Echter zal die laatste niet uitgebracht worden in ons land.

HTC Desire 10 Lifestyle in Nederland

Vanaf vandaag is er weer een nieuw toestel om uit te kiezen; de HTC Desire 10 Lifestyle. De nieuwe HTC smartphone werd eind september aangekondigd en wordt geplaatst in het mid-end segment. Er is een Snapdragon 400 quad-core processor met 1.6 GHz aan rekenkracht, aangevuld met 3GB RAM-geheugen. De 32GB aan opslagruimte kan je uitbreiden met een geheugenkaart.

HTC Desire 10 Lifestyle

Aan de voorzijde bevindt zich een 5,5 inch Super LCD display met een HD-resolutie. HTC heeft de Desire 10 Lifestyle verder voorzien van een 13 megapixel camera en 5 megapixel front-camera. Over Android 6.0.1 Marshmallow draait HTC Sense en de accucapaciteit bedraagt 2700 mAh. Voor de muziekliefhebber heeft HTC de HTC Desire 10 Lifestyle voorzien van BoomSound-speakers.

De HTC Desire 10 Lifestyle is zoals gezegd vanaf vandaag te koop in Nederland. In de komende dagen zal het toestel bij meer winkels op voorraad komen. Op dit moment kan je de smartphone voor 349 euro aanschaffen bij Coolblue.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel