HTC brengt nieuwe kleur uit voor HTC 10: rood

HTC brengt een nieuwe kleur uit van de HTC 10. Het gaat om de HTC 10 in het rood. Het vlaggenschip van de Taiwanese fabrikant werd eerder dit jaar uitgebracht in verschillende kleuren. Al eerder werden andere HTC One-toestellen in het rood uitgebracht.

HTC 10 in het rood

Vanaf vandaag kan je de HTC 10 niet alleen meer in de bekende kleuren grijs, zilver en goud aanschaffen. Nu kan je ook de HTC 10 in het rood kopen. De rode kleur werd al eerder aangekondigd voor verschillende landen, maar was niet beschikbaar voor de Nederlandse markt. De kleur krijgt de chique naam ‘Camellia Red’ mee.

HTC 10 rood

Het is niet de eerste HTC-smartphone die in het rood verschijnt. Eerder kwam bijvoorbeeld de HTC One M7 al uit in deze opvallende kleur. In onze HTC 10 review kan je al onze bevindingen lezen met het toestel. De HTC 10 is een smartphone met een 5,2 inch display en een vingerafdrukscanner geïntegreerd in de home-button. Verder valt de volledig metalen behuizing op aan het toestel en is er een 12 megapixel camera. Ook is er een razendsnelle Snapdragon 820 processor.

Over de HTC 10

Op dit moment draait de HTC 10 op Android 6.0.1 Marshmallow. Bekend is dat de HTC 10 definitief een update zal krijgen naar Android 7.0 Nougat. Ook gaan er berichten rond over een update naar Android 7.1 Nougat. De HTC 10 vind je al voor minder dan 630 euro bij verschillende winkels. De rode HTC 10 is vooralsnog alleen te koop bij HTC zelf. Plaats je voor 30 oktober 2016 een bestelling met de code “HTC15” dan krijg je 15 procent korting.

Verkrijgbaarheid en informatie

Voor een compleet overzicht van specificaties, prijzen, abonnementen en gerelateerd nieuws, raadpleeg de HTC 10 pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel