Voorproefje van HTC 10 met Android 7.0 Nougat (screenshots)

Eerder werd van de week bekend dat HTC 10 bezitters over niet al te lange tijd de update naar Nougat kunnen verwachten. Uit betrouwbare bron krijgen we nu een voorproefje van Android 7.0 Nougat op de HTC 10. Op dit moment draait het toestel nog op Android 6.0 Marshmallow.

HTC 10 met Android Nougat

Van de week schreven we dat HTC nog dit jaar de HTC 10 zal updaten naar Android 7.0 Nougat. Vandaag krijgen we een voorproefje van hoe de nieuwe Android-versie verwerkt zal worden op het vlaggenschip van de Taiwanese fabrikant.

De informatie is afkomstig van LlabTooFer, een bron die zijn informatie dicht bij HTC vandaan heeft. Volgens hem is de versie van Nougat uit de screenshots de stabiele versie. Dit betekent dat de uitrol niet heel lang meer op zich zal laten wachten.

We zien op de screenshots verschillende veranderingen. Denk aan het vernieuwde notificatie-venster, het instellen en aanpassen van de tekstgrootte en de screensaver. Ook zien we multi-window waarbij je twee apps in één scherm kunt plaatsen en het vernieuwde menu met instellingen.

Zodra er meer bekend is over de update naar Android 7.0 Nougat voor de HTC 10, dan lees je dat uiteraard op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel