HTC Desire 650 aangekondigd: speelse smartphone voor 199 euro

HTC heeft een nieuwe smartphone aangekondigd met een speels uiterlijk. Het gaat om de HTC Desire 650. Deze telefoon is voorzien van een 5,0 inch HD-display, een 13 megapixel camera en egaal, maar anderzijds toch geribbeld design.

HTC Desire 650

Het Taiwanese HTC heeft een nieuwe smartphone aangekondigd in het mid-end segment. De HTC Desire 650 is een smartphone waarbij het zich kenmerkt door het speciale design. Een deel van het toestel bestaat uit een egaal stuk en een stuk is geribbeld.

HTC Desire 650

Volgens HTC zorgt dit voor een verbeterde en comfortabele gebruikservaring. Dankzij de ribbels heb je meer grip. Er is een 5,0 inch HD-display met Corning Gorilla Glass. De speciale HTC Night Mode zorgt voor een prettige kijkervaring wanneer je het toestel gebruikt in een omgeving met weinig licht.

HTC Desire 650

Camera en BoomSound

Aan de achterkant van de HTC Desire 650 is een 13 megapixel camera geplaatst. Deze laat je in de panorama-stand foto’s maken met een breedte van 180 graden. Aan de voorzijde van de Desire 650 is een 5 megapixel front-camera en er zijn de bekende HTC BoomSound speakers. Ook is er een 3,5 millimeter hoofdtelefoon-aansluiting aan de bovenzijde.

De HTC Desire 650 draait op Android 6.0 Marshmallow met HTC Sense als skin. Er is een 2200 mAh accu, ondersteuning voor 4G, 2GB RAM en 16GB (uitbreidbaar) geheugen. De processor is van Qualcomm en betreft een Snapdragon 400 quad-core met een rekenkracht van 1.6 GHz.

HTC Desire 650 achterkant

Verkrijgbaarheid

HTC legt de Desire 650 vanaf 3 januari 2017 in de winkels. Het prijskaartje wat eraan hangt is 199 euro. Eind november verscheen het toestel al op de Taiwanese website van HTC. Via onderstaande button vind je op de smartphone-pagina de uitgebreide specificaties.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel