HTC Desire 650 laat zich zien op Taiwanese site HTC

HTC heeft op haar Taiwanese website de onaangekondigde HTC Desire 650 getoond. Het toestel met een scherm grootte van 5 inch heeft een andere afwerking ten opzichte van andere HTC toestellen. Onbekend is waar en vanaf wanneer de Desire 650 op de markt zal verschijnen.

HTC Desire 650 laat zich zien

Op de Taiwanese site van HTC staat de HTC Desire 650 met een vrijwel complete specificatie lijst. Zo wordt duidelijk dat het gaat om een smartphone met 5-inch display met een weergaveresolutie van 1280 bij 720 pixels. Voor mediabestanden en apps is 16GB aan opslagruimte aanwezig die uitbreidbaar is door middel van een MicroSD-kaart. In de lijst met specificaties ontbreekt het type Qualcomm processor, wel gaat het om een quad-core model.

HTC Desire 650

Anders dan bij bijvoorbeeld de HTC 10 is bij de afwerking van de HTC Desire 650 gebruik gemaakt van een soort stroef rubber. Door dit materiaal zou je een stevige grip moeten hebben op het toestel. Aan de voorzijde is ruimte voor een 5 megapixel camera en aan de achterzijde is een 13 megapixel camera geplaatst. De Desire 650 is voorzien van Android 6.0 Marshmallow met de herkenbare HTC Sense interface.

HTC Desire 650

Het is nog niet duidelijk of en wanneer we de HTC Desire 650 zullen zien in de Benelux. Ook een prijs van het toestel is nog niet bekend, op basis van de specificaties zou het toestel in het lagere segment worden gepositioneerd.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel