HTC One X9 officieel: mid-end smartphone op volle kracht

HTC heeft in Taiwan de HTC One X9 aangekondigd. De nieuwe smartphone van de fabrikant is de afgelopen tijd al vaak uitgelekt. Nu hij officieel gepresenteerd is, kunnen we de definitieve specificaties en key-features van de HTC One X9 voor je op een rij zetten.

HTC One X9

De afgelopen tijd is de HTC One X9 vaak uitgelekt en in het nieuws geweest. In Taiwan is nu het toestel officieel aangekondigd. De HTC One X9 beschikt over dual-sim, een 5,5 inch display, een MediaTek X10 octa-core processor met een rekenkracht van 2.2 GHz. Het toestel heeft aan boord 3GB RAM-geheugen en 32GB intern geheugen wat uitgebreid kan worden met een geheugenkaart.

HTC One X9

Het schieten van foto’s kan met de 13 megapixel camera waarmee ook in RAW-formaat geschoten kan worden. De videocamera op de HTC One X9 ondersteunt de mogelijkheid om te filmen in 4K-resolutie. Aan de voorzijde van de metalen smartphone bevindt zich een 5 megapixel front-camera. Eveneens aan de voorzijde van de HTC One X9 bevinden zich de BoomSound-speakers en is het toestel uitgerust met een 3000 mAh accu.

In China zal het toestel vanaf nu verkrijgbaar zijn voor 2399 Yuan. Omgerekend is dat circa 340 euro. Of het toestel zijn debuut weet te maken op de Europese markt, is op dit moment niet bekend. Mocht hierover meer bekend zijn, dan lees je dat uiteraard op DroidApp.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel