HTC One X9: persafbeelding opgedoken van nieuwe smartphone

De Taiwanese fabrikant HTC is bezig met de ontwikkeling van de HTC One X9. Eerder dook er al een poster op van de nieuwe HTC One X9, nu is er een persafbeelding verschenen van de nieuwe smartphone. De HTC One X9 zou begin volgend jaar op de markt moeten verschijnen.

HTC One X9

Afgelopen weekend verscheen er op het internet een poster van de nieuwe HTC One X9. In eerste instantie werd gedacht aan een nieuwe high-end smartphone met geweldige specificaties, maar nu zou het toch gaan om een mid-end smartphone. Een uitgelekte persafbeelding laat de nieuwe HTC One X9 zien in het zilver en in het zwart.

HTC One X9

Aan de achterkant is de aluminium behuizing van de smartphone te zien. Tevens is er ruimte voor de camera en de LED-flitser aan de achterzijde. Aan de voorkant is het HTC-logo verplaatst naar boven het scherm. Het lijkt erop dat HTC ook bij de HTC One X9 gebruik maakt van de BoomSound stereo-speakers voor de beste geluidskwaliteit.

Officieel zijn er nog geen specificaties bekend van de HTC One X9. Vermoedelijk zal het toestel uitgerust zijn met een 5,5 inch Full-HD display, een MediaTek processor met 2GB RAM-geheugen, een 13 megapixel camera en een 4 megapixel (UltraPixel) front-camera. De accucapaciteit zou 3000 mAh bedragen. Vorige maand kondigde HTC al de HTC One A9 aan met een aluminium behuizing.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel