HTC One X9 opgedoken met 2K-scherm en 23 megapixel camera

HTC is volgens de laatste berichten bezig met een nieuwe smartphone. Nadat het merk vorige maand de HTC One A9 aankondigde zou het nu de beurt zijn aan de HTC One X9. De prijs van de HTC One X9 smartphone moet een stuk gunstiger zijn dan de adviesprijs van de One A9. De nieuwe smartphone is vervaardigd uit aluminium en heeft ook de bekende BoomSound-speakers.

HTC One X9

Vorige maand kondigde de Taiwanese fabrikant HTC de HTC One A9 aan; een smartphone met wederom een aluminium behuizing. Nu is er een nieuwe smartphone van de fabrikant opgedoken onder de naam HTC One X9. De prijs voor het toestel zou ongeveer 470 dollar bedragen, wat lager is dan de 599 euro die de One A9 moet gaan kosten.

HTC One X9

De geruchten spreken over een 2K-display, maar de grootte hiervan is nog niet bekend. Onder de motorkap van de HTC One X9 moet een Qualcomm Snapdragon 820 deca-core processor zitten, de nieuwste generatie processor. Hoewel er nog geen concrete aanwijzingen zijn zou de HTC One X9 in drie varianten op de markt komen; met 32GB, 64GB en 128GB aan intern geheugen. Het werkgeheugen zou 4GB bedragen en 3GB bij de 32GB-versie.

Aan de achterkant van de HTC One X9 zou een 23 megapixel camera geplaatst zijn en aan de voorkant de 4 megapixel (UltraPixel) front-camera. Ook bij dit toestel komen we de gewaardeerde BoomSound-speakers tegen aan de voorkant. HTC zou tevens een krachtige accu ingebouwd hebben met een capaciteit van 3500 mAh. Wanneer er meer bekend is over de nieuwe HTC One X9 lees je dat uiteraard op DroidApp.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel