HTC One X9 duikt op in hands-on video

HTC lijkt er geen geheim meer van te maken dat de HTC One X9 niet lang meer op zich zal laten wachten. Op het internet doken eerder al een reeks persfoto’s op van de HTC One X9 en nu is het toestel te zien in een hands-on video waar het toestel in volle glorie is te aanschouwen.

HTC One X9 hands-on

De HTC One X9 lekt voor de zoveelste keer uit. Eerder doken al wat dingen uit, maar die leken niet helemaal te kloppen. Maar eerder deze week werden de geruchten duidelijk versterkt met het uitlekken van HTC One X9 persfoto’s. Nu is een video verschenen met daarin het toestel die alle aandacht krijgt.

Volgens certificering-instantie TENAA krijgt de HTC One X9 een 5,5 inch 1080p display, 2GB of 3GB RAM-geheugen en 16GB intern geheugen wat uitgebreid kan worden met een geheugenkaart. Daarnaast zal het toestel voorzien zijn van een MediaTek Helio X10 octa-core processor met een rekenkracht van 2.2 GHz.

De 13 megapixel camera zou voorzien zijn van optische beeldstabilisatie en aan de voorzijde bevindt zich de 5 megapixel front-camera. Ook bij de HTC One X9 zouden er stereo HTC BoomSound-speakers geplaatst zijn. Als de berichten kloppen, krijgt de HTC One X9 een prijskaartje van 2000 Yuan, wat omgerekend zo’n 280-300 euro is.

Wanneer er meer bekend is over de HTC One X9 lees je dat uiteraard op DroidApp.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel