HTC One X9: nieuwe (pers-)foto’s opgedoken van onaangekondigd toestel

De Taiwanese fabrikant kondigde enige tijd geleden de HTC One A9 aan. Het portfolio zal binnenkort uitgebreid worden met een nieuwe smartphone; de HTC One X9. Foto’s van het nog niet aangekondigde toestel zijn nu opgedoken en geven een goed beeld van wat we van HTC kunnen verwachten, want ook de persfoto’s zijn uitgelekt.

HTC One X9

HTC is bezig met de ontwikkeling van een nieuwe smartphone. Volgens de laatste berichten krijgt het toestel de naam HTC One X9 mee en zal hij voorzien zijn van een aluminium behuizing, net als de recent aangekondigde HTC One A9. Foto’s geven nu een duidelijker beeld van het toestel wat eerder al in de geruchtenmolen terecht kwam.

HTC One X9

Officiële specificaties zijn nog niet bekend gemaakt. Vermoedelijk zou het toestel uitgerust zijn met een 5,5 inch Full-HD display, 2GB intern geheugen, 16GB intern geheugen en een 13 megapixel camera. Aan de voorzijde van de HTC One X9 zou een 5 megapixel front-camera geplaatst zijn. De smartphone zal worden aangedreven door een 2.2 GHz octa-core processor en zal naar verwachting beschikken over een 3000 mAh accu. Hieronder vind je de uitgelekte persafbeeldingen.

Wanneer er meer bekend is over de nieuwe HTC One X9 lees je dat uiteraard op DroidApp.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel