HTC One M8: ‘Marshmallow update komt binnen twee weken’

Europese bezitters van de HTC One M8 kunnen binnen twee weken de update naar Android 6.0 Marshmallow verwachten. Een doorgaans betrouwbare bron maakt hier melding van. Met de update zal ook de nieuwste versie van HTC Sense uitgerold worden.

HTC One M8: Marshmallow

De Taiwanese fabrikant HTC zal over ongeveer twee weken beginnen met de uitrol van de Marshmallow-update voor de HTC One M8. Het vlaggenschip uit 2014 zal met de update naar Android 6.0 Marshmallow ook de nieuwste versie van Sense krijgen; HTC Sense 7.0. Het buildnummer voor de update zal 6.12.401.x zijn.

HTC One M8

De verwachting is dat rond die tijd HTC ook de Android 6.0 update zal gaan uitrollen voor haar huidige vlaggenschip; de HTC One M9. Eerder verschenen er al screenshots van hoe de interface eruit zal komen te zien op de One M8 met Marshmallow. In november gaf HTC al aan dat de ontwikkeling van de update zich in de laatste fase bevond en diezelfde maand kreeg de HTC One M8 GPE (Google Play Edition) al de update naar Marshmallow.

Wanneer er meer bekend is over de update dan lees je dat uiteraard op DroidApp. In ons Android 6.0 update overzicht zie je precies wanneer jouw smartphone de update krijgt naar Marshmallow.

Lees ook

Reageer op dit artikel