HTC: ontwikkeling Marshmallow One M9 en One M8 in laatste fase

HTC heeft bekend gemaakt dat de ontwikkeling van Android 6.0 Marshmallow zich in de laatste fase bevindt. Het gaat om de uitrol voor de HTC One M8 en HTC One M9. De update naar Marshmallow voor deze twee HTC-apparaten staat gepland voor eind dit jaar.

HTC: update Marshmallow

HTC UK, de tak van HTC in het Verenigd Koninkrijk, heeft bekend gemaakt dat de ontwikkeling van de Android 6.0 Marshmallow update zich in de laatste fase bevindt. De update zal nog dit jaar verschijnen voor de HTC One M8 en de HTC One M9. Dit zal naar onze verwachting dus in december van dit jaar gaan gebeuren.

HTC One M9 M8 Marshmallow

HTC rolt niet alleen voor de One M9 en de One M8 de update naar Marshmallow uit. In ons uitgebreide Android 6.0 update overzicht kan je precies zien welke toestellen de update zullen krijgen. De HTC One M8 GPE (Google Play Edition) kreeg twee weken geleden de update al naar Android 6.0 Marshmallow.

Wanneer de update beschikbaar is, lees je dat uiteraard op DroidApp. Eerder doken er al wel screenshots op van Marshmallow op de One M8 en Marshmallow op de One M9.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel