HTC U: nieuwe video toont glimp van design knijpbare telefoon

Een telefoon waarin je kunt knijpen, dat moet de nieuwe HTC U worden. Deze smartphone zal op 16 mei aangekondigd worden door de Taiwanese fabrikant. Nu heeft HTC een teaser gepubliceerd waarbij we klaar worden gestoomd voor het nieuwe vlaggenschip van het bedrijf. De telefoon dook eerder op onder de naam HTC Ocean.

HTC U teaser

Een nieuwe teaser is verschenen waarin we aanwijzingen zien voor de nieuwe HTC U. Eerder werd al duidelijk dat de nieuwe smartphone van de Taiwanese fabrikant aangekondigd zal worden op 16 mei. De smartphone zal voorzien zijn van aanraakgevoelige randen waarin geknepen kan worden. Vervolgens worden hier acties aan gekoppeld die geïntegreerd zijn in HTC Sense 9, zo werd eerder duidelijk.

In de teaser zien we bij 0:03 seconden een glimp van het toestel. De telefoon lijkt net als de HTC U Ultra en U Play over een glazen, glanzende behuizing te beschikken en lijkt in de vrij dun te zijn. Daarbij kunnen we volgens eerdere berichten ook een Snapdragon 835 verwachten, net als een 5,5 inch QHD display, 3000 mAh accu en een vingerafdrukscanner in de home-button. Volgens de laatste berichten lijkt het er nog steeds op dat de HTC U geen 3,5 millimeter aansluiting krijgt.

De HTC U zal zoals gezegd op 16 mei aangekondigd worden. DroidApp zal je uiteraard op de hoogte houden.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel