Evleaks: HTC U komt op de markt als HTC U 11 en komt in vijf kleuren

De bekende leaker Evan Blass, ofwel Evleaks, heeft nieuwe informatie gedeeld over het nieuwe vlaggenschip van HTC. De telefoon dook al op onder de namen HTC Ocean en HTC U, maar het zal waarschijnlijk HTC U 11 worden.

HTC U 11

De HTC U 11 moet de de opvolger worden van de HTC 10. De smartphone krijgt volgens de doorgaans betrouwbare bron dus niet de naam ‘HTC U’. De smartphone zal op 16 mei aangekondigd worden, zo werd van de week bekend. Met de nieuwe naam wil HTC toch een beetje een deels vertrouwde en deels nieuwe naam gebruiken voor de smartphone. Met de komst van de HTC 10 werd overigens afscheid genomen van de modellijn ‘One’ voor de high-end toestellen.

HTC U

Volgens tot nu toe bekende informatie moet de HTC U 11 voorzien zijn van aanraakgevoelige randen waarbij je ook licht in het toestel kunt knijpen. De teaser die gisteren verscheen bevestigt dit. Daarnaast moet de smartphone uitkomen in vijf kleuren; wit, zwart, blauw, rood en zilver. Niet alle kleuren zullen op iedere markt uitgebracht worden. Op 16 mei zullen we meer horen over het nieuwe toestel. DroidApp zal je hiervan uiteraard op de hoogte houden.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel