HTC U 11 verkooppakket uitgelekt: dit zijn alle specificaties

De specificaties van de nieuwe HTC U 11 zijn uitgelekt. Het nieuwe vlaggenschip van HTC zal op 16 mei aangekondigd worden, maar nu het verkooppakket is verschenen zien we alle specificaties van de smartphone. Dit betekent dat er nog meer details en informatie over de HTC U 11 naar buiten is gekomen.

Verkooppakket van HTC U 11

Het nieuwe vlaggenschip van HTC wordt de HTC U 11. Deze smartphone zal voorzien zijn van een aanraakgevoelige zijkant waarin geknepen kan worden om acties uit te voeren, Edge Sense wordt dit genoemd. Nadat we eerder al een nieuwe teaser kregen te zien en al wat foto’s voorbij zagen komen, is nu het verkooppakket van de telefoon uitgelekt. Dit betekent dat we mee te weten komen over de opvolger van de HTC 10.

De nieuwe HTC U 11 zal beschikken over een 5,5 inch Quad-HD display met Gorilla Glass 5. Daarbij is er de nieuwste Snapdragon 835 processor van Qualcomm en is er een variant met 6GB RAM + 128GB geheugen en een variant met 4GB RAM en 64GB geheugen. Er komt mogelijk ook een versie met Dual-sim ondersteuning en uiteraard is er WiFi, NFC en 4G.

HTC U 11 verkooppakket

UltraPixel 3

Het toestel zal IP57 gecertificeerd zijn waardoor het tegen een spat water kan. Daarbij is er een 16 megapixel front-camera en een 12 megapixel UltraPixel 3-camera met een lichtgevoeligheid van f/1.7. UltraPixel is de technologie die HTC sinds jaar en dag toepast bij de camera’s op haar toestellen. De telefoon beschikt over een vingerafdrukscanner, krijgt BoomSound speakers en de mogelijkheid het geheugen uit te breiden met een geheugenkaart.

De HTC U 11 zal mogelijk beschikken over een 3000 mAh accu en er is ondersteuning voor Quick Charge 3.0. Op 16 mei staat de aankondiging gepland van de telefoon. DroidApp houd je op de hoogte van het nieuws rondom de smartphone.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel