HTC U11: 4 officiële video’s laten key-features zien

Het Taiwanese HTC heeft nieuwe video’s gedeeld waarbij we de mogelijkheden van de nieuwe smartphone kunnen zien. Ook de aankondiging kun je terugkijken. De HTC U11 die dinsdag werd aangekondigd valt op door de aanraakgevoelige randen waarbij je in het toestel kunt knijpen.

HTC U11 video’s

De HTC U11 werd afgelopen dinsdag door de fabrikant aangekondigd en moet de (hevige) concurrentiestrijd aangaan met de LG G6, Huawei P10 en Samsung Galaxy S8 en S8+. Alles over de presentatie en de mogelijkheden lees je in het uitgebreide artikel over de HTC U11 aankondiging.

HTC heeft nu zelf ook video’s gepubliceerd waarbij we verschillende aspecten en mogelijkheden van de U11 te zien krijgen. Natuurlijk worden de aanraakgevoelige randen waarin je kunt knijpen onder de aandacht gebracht. Maar ook het glazen design wordt in één van de video’s uitgelicht. Volgens de berichten heeft de HTC U11 ook een geweldige camera. Hiernaar zijn we erg benieuwd, want de HTC camera’s bleven toch altijd wel achter op de rest van de concurrentie.

Mocht je de persconferentie van dinsdagochtend in zijn geheel terug willen zien, dan kan dat via onderstaande video.

Alles over de nieuwe HTC U11 vind je op de smartphone-pagina die je kunt bereiken via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel