Officiële HTC-teaser laat HTC U11 Plus zien voor aankondiging

Een officiële teaser van HTC geeft ons alvast een eerste voorproefje van de nieuwe HTC U11 Plus. De aankondiging van dat toestel staat gepland voor 2 november, en we zien als eerst de vingerafdrukscanner aan de achterzijde van de telefoon.

HTC U11 Plus teaser

De Taiwanese fabrikant HTC laat zich voor het eerst nu ook zelf horen over de nieuwe smartphone die we 2 november 2017 kunnen verwachten. Op die dag staat de aankondiging van de HTC U11 Plus gepland. De smartphone verscheen in de afgelopen tijd al meerdere keren in het nieuws, zo was de smartphone opgedoken bij een keuringsinstantie en ook de renders kwamen langs.

HTC U11 Plus teaser 2 november

Het toestel op de teaser moet wel de U11 Plus zien. De huidige U11 heeft de vingerafdrukscanner niet aan de achterkant en de HTC U11 Life met de Android One krijgt ook de vingerafdrukscanner aan de voorzijde. Echter moeten we een slag om de arm houden. De bekende leaker Evan Blass verwacht niet dat de Plus op 2 november gepresenteerd wordt. Echter lijken alle berichten iets anders te vermoeden.

We houden je uiteraard op de hoogte!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel