Nieuwe HTC-teaser laat schermrand HTC U11 Plus zien

De Taiwanese fabrikant is aan het teaseren geslagen van de nieuwste smartphone. Op 2 november staat de aankondiging van een nieuwe smartphone gepland en dit is vermoedelijk de HTC U11 Plus die we nu wederom in een nieuwe teaser zien.

HTC U11 Plus schermrand teaser

We hebben in de afgelopen tijd meerdere malen de HTC U11 Plus voorbij zien komen. Zo deelde de fabrikant onlangs een teaser van de achterkant van het nieuwe toestel. Een nieuwe teaser vanuit HTC deelt meer details van de voorzijde. Ook hier gaat het vermoedelijk om de HTC U11 Plus, die voorzien zou zijn van dunne schermranden.

HTC U11 Plus schermrand teaser

De U11 Plus van HTC moet uitgebreider zijn dan de U11, maar zien we ook de knijpbare randen (genaamd Edge Sense). Anders dan bij de U11 zou de vingerafdrukscanner naar de achterzijde geplaatst worden. Het scherm krijgt vermoedelijk een 18:9 beeldverhouding; iets wat we steeds vaker zien bij smartphones van verschillende fabrikanten.

Op 2 november hopen we meer te weten te komen over de plannen en toestellen van HTC. We houden je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel