HTC in vergevorderd stadium voor ontwikkeling Android 8.0 Oreo voor HTC U11

De HTC U11 zal nog dit jaar voorzien worden van een update naar Android 8.0 Oreo, zo werd eerder bekend. Er zijn nu steeds meer details over de update naar de nieuwste Android-versie, zo blijkt uit nieuwe gegevens uit een benchmark.

Android 8.0 Oreo in ontwikkeling voor HTC U11

In een nieuw opgedoken benchmark is te zien dat er al verschillende testen worden uitgevoerd met de HTC U11 die op Oreo draait. Android 8.0 Oreo is de nieuwste Android-versie en werd eind augustus vrijgegeven. Verschillende fabrikanten zijn bezig met de ontwikkeling en dus ook HTC. In een eerder bericht liet HTC weten dat de update vanaf Q4 voor verschillende apparaten uitgerold zal worden.

HTC U11 Oreo benchmark

Als eerst is de HTC U11 aan de beurt die volgens de doorgaans goed geïnformeerde bron LlabTooFer begin december de update zou krijgen. Later worden ook in ieder geval de HTC U Ultra en HTC 10 voorzien van Oreo. Over de uitrol naar andere toestellen heeft HTC nog niets gedeeld.

Zodra er meer bekend is over de uitrol van de update naar de HTC U11 lees je dat uiteraard op DroidApp. Mocht je al in het bezit zijn van de HTC U11, lees dan zeker ons uitgebreide artikel met 16 HTC U11 tips.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel