HTC U11+ uitgebracht in Nederland: dit moet je weten

HTC heeft zo net voor de feestdagen de HTC U11+ uitgebracht in Nederland. De Plus werd eind november aangekondigd en is voorzien van een 18:9 inch display, wat voor het eerst is bij een toestel van de Taiwanese fabrikant.

HTC U11+ kopen in Nederland

Vanaf nu is het mogelijk om de HTC U11 Plus te kopen in Nederland, de nog verder uitgebreidere broer van de HTC U11. Bij de eerste winkels is het toestel uit voorraad leverbaar. Overigens heb je nog niet direct keuze uit alle kleuren, voor de versie met doorzichtige achterkant geldt een iets langere levertijd. De smartphone werd eind november gepresenteerd samen met de HTC U11 Life, het Android One-toestel dat sinds enige tijd te koop is in ons land.

De HTC U11+ valt op doordat het toestel als eerste HTC-toestel voorzien is van een 18:9 beeldverhouding. Het scherm zelf betreft een 6,0 inch Quad-HD+ display en de behuizing is waterdicht. HTC voorziet de U11+ direct van Android 8.0 Oreo en Edge Sense, waardoor je in de zijkanten van het toestel kunt knijpen om acties uit te voeren.

Qua technische specificaties zit het helemaal goed bij de smartphone. Er is een Snapdragon 835 processor, 128GB opslagruimte (en dit is ook nog eens uitbreidbaar), 6GB RAM-geheugen en dual-sim ondersteuning. De 3930 mAh accu kan opgeladen worden via de USB Type-C poort en er is een 12 megapixel camera aan boord met een lichtgevoeligheid van f/1.7. Tevens kun je foto’s maken met de 8 megapixel front-camera.

Kopen?

Voor de HTC U11+ moet je wel de portemonnee trekken. Je kunt het toestel aanschaffen voor 799 euro. Een compleet overzicht met specificaties en de actuele prijzen bij verschillende winkels vind je via onderstaande button op de U11+ pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel