HTC U11: Android 8.0 Oreo vanaf nu in Nederland beschikbaar

HTC is in Nederland begonnen met het uitrollen van de Android 8.0 Oreo update voor de HTC U11. Van de week werd bekend dat de uitrol van de update vertraging had opgelopen. Nog niet alle modellen krijgen direct de update.

HTC U11: Oreo in Nederland

Android Oreo is de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem. Waar verschillende fabrikanten al updates klaar hebben staan voor hun toestellen, of zelfs al hebben uitgerold, is nu ook HTC begonnen met het verspreiden van Android 8.0 Oreo. In november begon HTC met het updaten van de U11, maar nog niet in Nederland. Nu zo’n twee maanden later is Oreo nu ook in ons land te downloaden. Dit laten verschillende gebruikers aan DroidApp weten.

HTC U11 Android 8.0 Oreo

De smartphone krijgt met de update naar Android 8.0 Oreo een aantal nieuwe functies. Denk aan Picture-in-Picture, verbeterde automatische tekstinvoer en notificatiekanalen. Als eerst zullen de dual-sim toestellen van de U11 in Nederland voorzien worden van de update. Volgens bronnen zouden de single-sim varianten van de smartphone ook nog deze week de update krijgen.

We raden je vanwege de grootte van de update aan, de update via WiFi te downloaden. Zodra de update voor je toestel beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je telefoon. Mocht je nog geen melding hebben ontvangen, dan kun je eventueel handmatig controleren bij Instellingen > over het toestel > software update en vervolgens handmatig bijwerken.

Lees ook: HTC U11: haal alles uit je smartphone met deze 16 tips

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel