HTC breidt knijp-mogelijkheden in Edge Launcher uit met app-update

HTC heeft een update uitgebracht voor de Edge Launcher app die te vinden is in de Google Play Store. Toestellen zoals de HTC U11, U11 Life en U11+ met Edge Sense kunnen vanaf nu omgaan met meer knijpbewegingen en meer acties.

HTC Edge Sense uitgebreid

De HTC Edge Launcher app is voorzien van een update waarbij nieuwe functionaliteit is toegevoegd. Toestellen die voorzien zijn van Edge Sense, zoals de HTC U11, onlangs geïntroduceerde HTC U11+ en interessante HTC U11 Life, krijgen hierdoor meer mogelijkheden. Dankzij Edge Sense kan er in het toestel geknepen worden doordat de randen aanraakgevoelig zijn. Zo kun je bepaalde acties snel uitvoeren zoals een app openen, screenshot maken of camera inschakelen.

Met de nieuwe update die vandaag is uitgebracht wordt het mogelijk om de positie van de pictogrammen en icoontjes aan te passen. Daarbij kunnen nieuwe opties gekozen worden bij het knijpen, zoals inschakelen of uitschakelen van automatisch roteren, batterijbesparing en de de WiFi-hotspot.

Ook is de app nu geschikt gemaakt om te gebruiken als het toestel vergrendeld is. De Edge Launcher kan nu geopend worden zonder dat je de telefoon eerst hoeft te ontgrendelen. Je kunt de Edge Launcher app downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

HTC Edge Launcher
HTC Edge Launcher
Ontwikkelaar: HTC Corporation
Prijs: Gratis
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel