HTC meldt vertraging van Android 8.0 Oreo update voor de HTC U11

De HTC U11-bezitters moeten nog wat langer op hun update naar Oreo wachten. De fabrikant heeft laten weten dat de uitrol van Android 8.0 Oreo voor de HTC U11 vertraagd is.

HTC U11: Oreo update komt later

De Taiwanese fabrikant HTC heeft via Twitter laten weten dat de update naar Android 8.0 Oreo later uitgerold zal worden dan verwacht. Het gaat om de update voor de HTC U11. De smartphone was het vlaggenschip van 2017 van HTC en de update werd in november voor de eerste landen al beschikbaar gesteld.

HTC U11 display

HTC UK, de lokale afdeling uit het Verenigd Koninkrijk, heeft nu laten weten dat er complexe problemen zijn gevonden in de update die voor Europa bedoeld is. De uitrol van Android 8.0 Oreo loopt hierdoor vertraging op omdat HTC deze problemen uiteraard eerst wil oplossen. Het bedrijf biedt haar excuses aan en zegt alles eraan te willen doen om zo snel mogelijk de update beschikbaar te stellen.

HTC U11 Oreo update

Op dit moment is nog niet bekend wanneer de update wel uitgerold zal worden voor de U11. Zodra hierover meer bekend is, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Lees ook: HTC U11: haal alles uit je smartphone met deze 16 tips

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel