HTC: ‘opvolger One M9 wordt op 11 april gepresenteerd en heet geen M10’

HTC zal de opvolger van de HTC One M9 pas op 11 april 2016 gaan aankondigen. Daarbij zal het nieuwe vlaggenschip van HTC naar verwachting niet de naam HTC One M10 meekrijgen. De Taiwanese fabrikant zal een andere naam hanteren voor de smartphone.

Opvolger HTC One M9

HTC zal op 11 april de opvolger van de HTC One M9 aan gaan kondigen. Hiermee is de fabrikant ruim anderhalve maand later dan de andere spelers zoals Samsung, Huawei en LG, die op 21 februari tijdens het Mobile World Congress hun high-end smartphone laten zien. Met de opvolger, die nu nog rond gaat met de codenaam HTC Perfume / HTC One M10, zal het uiterlijk van het toestel anders zijn dan eerdere M-toestellen maar vergelijkbaar zijn met die van de eerder aangekondigde HTC One A9.

HTC One M10

Wel zal het toestel vallen onder de HTC One-serie, maar zal het dus geen M10 worden. HTC zou volgens de Portugese website 4Gnews het toestel op 11 april in Londen gaan presenteren. Eerder dook al een foto op van de nieuwe HTC smartphone. Zodra er meer bekend is, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel