HTC-insider: de HTC One X9 komt toch naar Europa

De dag voor kerstmis vorig jaar kondigde HTC de HTC One X9 aan. Deze smartphone met aluminium behuizing werd alleen in China verkrijgbaar en een komst naar Europa leek er niet in te zitten. Nu zijn er berichten opgedoken die vermoeden dat HTC de One X9 uit wil brengen in Europa.

HTC One X9

De HTC One X9 komt mogelijk toch naar Europa. LlabTooFer, een insider bij HTC, laat weten dat de smartphone binnenkort zijn debuut zal maken in Europa. Eerder deed HTC hetzelfde met de HTC One M9+ die na een introductie in Azië ook naar Nederland kwam, voor korte duur.

HTC One X9

Qua specificaties zit het bij de HTC One X9 wel goed. Het toestel van de Taiwanese fabrikant is voorzien van een 5,5 inch Full-HD beeldscherm. Daarnaast is er een krachtige MediaTek X10 octa-core processor met een rekenkracht van 2.2 GHz. Ook is er 3GB RAM-geheugen en kan het 32GB interne geheugen uitgebreid worden met een geheugenkaart. Met de 13 megapixel camera kan je ook RAW-foto’s schieten.

Volgens de HTC-insider zal de Europese versie van de HTC One X9 uitgebracht worden met dual-sim ondersteuning en draait het op Android 6.0.1 Marshmallow met Sense 7. Een datum en prijs is in dit stadium nog niet bekend. Wanneer er meer bekend is over de HTC One X9 naar Europa lees je dat uiteraard op DroidApp.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel