HTC One M9 Plus vanaf nu verkrijgbaar in Nederland

Vanaf vandaag is de HTC One M9 Plus in Nederland verkrijgbaar. De HTC One M9 Plus is een uitgebreidere versie van de HTC One M9 en zou eigenlijk vanaf medio augustus in de Nederlandse winkels liggen, maar DroidApp ontdekte dat het toestel vanaf nu al in Nederland verkrijgbaar is. Wij leggen je graag uit wat de HTC One M9 Plus zo bijzonder maakt.

HTC One M9 Plus in Nederland

De HTC One M9 Plus is vanaf vandaag in Nederland beschikbaar. In eerste instantie was de One M9 Plus alleen bedoeld voor de Aziatische markt, maar de reacties waren dermate positief dat HTC heeft besloten het toestel ook naar Europa te brengen. Wat eveneens meespeelt is dat de HTC One M9 niet het succes behaalt, wat HTC voor ogen had, en dit goed wil maken met de Plus-versie van de One M9.

HTC One M9+

De HTC One M9 Plus is een uitgebreidere versie van de HTC One M9 en heeft onder andere een vingerafdrukscanner aan de voorzijde. Tevens is de HTC One M9+ voorzien van een 5,2 inch Quad HD-beeldscherm waardoor kleuren nog beter tot hun recht komen. De dubbele camera uit de HTC One M8 is ook weer terug te vinden bij de HTC One M9 Plus. Met de 20 megapixel camera schiet je voortaan de mooiste foto’s.

Aan de vormgeving heeft HTC veel aandacht besteed. De metalen behuizing laten de HTC One M9 Plus er niet alleen strak uitzien, maar zorgt het ook voor een stuk degelijkheid. Zoals we van HTC mogen verwachten zit het met de geluidskwaliteit ook wel snor, want aan boord van het toestel bevinden zich de Dolby Audio-speakers. Het toestel wordt aangedreven door een snelle 2,2 GHz octa-core processor.

HTC One M9+

Dankzij de 3GB aan intern geheugen kan het toestel alles goed bijbenen en de 32GB aan intern geheugen kan je uitbreiden met een geheugenkaart. We hebben eerder een uitgebreid artikel over de HTC One M9 Plus geschreven, waar we nog dieper in gaan over al het moois wat de HTC One M9+ te bieden heeft.

Waar te koop?

Zoals gezegd ligt de HTC One M9 Plus vanaf vandaag in de Nederlandse winkels. De HTC One M9 Plus is verkrijgbaar voor circa 799 euro, of in combinatie met een abonnement.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel