HTC brengt teaser naar buiten voor ‘One M10’; zo ziet de achterkant eruit

HTC heeft op social media een teaser naar buiten gebracht waarin het de aandacht trekt naar de HTC One M10. Met de hashtag ‘powerof10’ moeten we worden klaargestoomd voor een nieuwe smartphone van de Taiwanese fabrikant. HTC heeft niet net als LG en Samsung haar vlaggenschip op het Mobile World Congress aangekondigd.

HTC teaser

Na het aankondigings-geweld van verschillende fabrikanten op het MWC; Samsung met de Galaxy S7 (Edge) en LG met de LG G5, wil nu HTC de aandacht op zich gevestigd hebben. Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona kondigde HTC wel twee Desire smartphones aan. Op Twitter heeft HTC een teaser geplaatst waarin we een glimp opvangen van de nieuwe smartphone van HTC. Hiermee lijkt het erop dat een eerder uitgelekte achterkant van een HTC alvast bevestigt is.

HTC teaser powerof10

De hashtag waarmee de nieuwe smartphone wordt geteased; #powerof10, betekent niet automatisch dat het toestel ook HTC One M10 zal gaan heten. Dit jaar moet het tiende vlaggenschip van HTC uitgebracht worden; na de Dream, Magic, Hero, Legend, Sensation, One X, One M7, One M8 en One M9. Eerder doken er al beelden op van de nieuwe smartphone onder de codenaam HTC Perfume.

HTC One M10 leak

Een datum waarop we de nieuwe smartphone van HTC gaan zien, is nog niet bekend gemaakt. Zodra hier meer over bekend is, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel