HTC introduceert HTC Desire 825 en Desire 530 met ‘Splash’ design

Op het Mobile World Congress 2016 heeft HTC twee nieuwe Desire toestellen geïntroduceerd. De HTC Desire 825 en HTC Desire 530 bieden een nieuwe uitstraling dankzij een ‘micro splash’-ontwerp. Maar zijn de specificaties net zo aantrekkelijk als de looks van dit toestel?

HTC Desire 825 en HTC Desire 530

HTC heeft voor deze Desire toestellen getracht een uniek ontwerp te creëren voor deze telefoons en dat lijkt ze gelukt. In de kleuren Graphite Grey en Solid Stratus White komt de HTC Desire 530 op de markt. De Desire 825 bestaat uit beide kleuren. Ook de kleuren van de Sense-UI zijn aan te passen naar 25.000 verschillende thema’s.

“HTC staat bekend om zijn toestellen met een toonaangevend design, gecombineerd met smart features. We hebben geluisterd naar onze klanten en we weten dat ze naast een fashion-item ook steeds meer op zoek zijn naar meer personalisatiemogelijkheden in hun telefoons. We zijn trots om vandaag onze meest unieke HTC Desire-toestellen aan te kondigen, die ook dit keer de grenzen van design verleggen”, zegt Chialin Chang, President Sales bij HTC.

HTC Desire 825 specificaties

Qua specificaties ziet de HTC Desire 825 er als volgt uit, 13 megapixel camera aan de achterzijde, 5 megapixels aan de voorzijde voor selfies. Beelden worden weergegeven op het 5.5 inch Super LCD scherm. Het geheel wordt aangestuurd door een Qualcomm Snapdragon 400 quad-core processor met 2GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte.

Met een 2700 mAh batterij, stereo speakers en Android 6.0 Marshmallow moeten gebruikers overhalen om deze mid-range telefoon aan te schaffen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

HTC Desire 530 specificaties

De HTC Desire 530 kun je nog het beste zien als het kleine broertje van de Desire 825. Deze telefoon beschikt namelijk over een 5-inch display en een Snapdragon 210 quad-core processor. Verder is de Desire 530 uitgerust met 1.5GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte. Ook is de batterijcapaciteit een stuk kleiner dan de Desire 825 namelijk 2200 mAh. De camera aan de achterzijde van de HTC Desire 530 bevat 8 megapixels.

HTC Desire 530

De HTC Desire 530 is vanaf medio maart beschikbaar in de Benelux en de HTC Desire 825 zal vanaf begin mei verkrijgbaar zijn.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel