DroidApp Vandaag: de aftrap van het Mobile World Congress 2016

De dag voorafgaand aan de officiële start van het Mobile World Congress gebruiken veel fabrikanten om hun smartphones aan te kondigen. Maar er was vandaag ook ruimte voor geruchten en we hadden een interessante app! Dit is het DroidApp dagoverzicht van zondag 21 februari 2016.

Overal nieuwe smartphones

Vandaag kondigde zowel LG als Samsung haar nieuwste smartphones aan met een fraaie show. LG introduceerde haar LG G5, een semi-modulaire smartphone die je kunt uitbreiden met allerlei accessoires. Ook lanceerde LG de zogeheten LG Friends, gadgets die je met de LG G5 en andere LG-smartphones kunt verbinden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Samsung lanceerde tijdens haar Samsung Unpacked 2016 evenement de langverwachte Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 edge. Samsung heeft de S7 verbeterd en hierbij geluisterd naar feedback van klanten, ook krijgen snelle beslissers een Gear VR-headset bij hun nieuwe toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Ook HTC liet van zich horen vandaag, weliswaar niet met een fraaie show maar wel met twee nieuwe smartphones voor de Nederlandse markt. De HTC Desire 825 en HTC Desire 530 zijn de nieuwste telefoons die de fabrikant aan haar Desire-serie toevoegt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lenovo breidde haar smartphone portfolio uit met de nieuwe Lenovo Vibe K5 Plus. Met deze budget telefoon wil Lenovo laten zien dat je ook voor weinig geld goede audiokwaliteit kunt verwachten.

Lenovo Vibe K5 Plus

Geruchten

Op het internet verschenen beelden van de nog uit te brengen Sony Xperia PP10. Van dit toestel is nog niet bekend of dit de definitieve naam zal zijn of dat het om een codenaam gaat. Op 22 februari heeft Sony een persconferentie gepland, maar of dit toestel aangekondigd gaat worden is onzeker.

App en overzicht

Met alle persconferenties en aankondigingen is het soms lastig om overzicht te bewaren. Daarom hebben we een handig overzicht samengesteld met wanneer welke fabrikant een persconferentie houdt.

Tot slot hadden we vandaag de app Journi voor je, met deze app kun je reizen bijhouden in de vorm van een sociaal dagboek. Je kunt het dagboek voor jezelf houden of delen met vrienden en familie. Mocht je de lancering van de nieuwe Alcatel Idol 4 gisteren hebben gemist dan kun je deze informatie terug lezen in het nieuwsbericht.

Lees ook

Reageer op dit artikel