Lenovo Vibe K5 Plus: budget-smartphone gepresenteerd met Dolby-audio

Aan de vooravond van het Mobile World Congress in Barcelona heeft Lenovo een nieuwe smartphone aangekondigd met Dolby Atmos-audio. Lenovo bewijst met de Lenovo Vibe K5 Plus dat je niet langer meer een hoop geld hoeft neer te leggen voor goede audiokwaliteit.

Lenovo Vibe K5 Plus

In Barcelona heeft Lenovo de nieuwe Vibe K5 Plus aangekondigd. Deze smartphone is voorzien van een interessant prijskaartje en een uitgebreid aantal mogelijkheden. Wat het meest opvalt is de Dolby Atmos audiokwaliteit. Dit zorgt voor een dynamisch geluid en ook maken bijvoorbeeld verschillende bioscopen gebruik van deze technologie. Lenovo belooft een volle, kristalheldere geluidskwaliteit bij de Lenovo Vibe K5 Plus.

Lenovo Vibe K5 Plus

Lenovo heeft de smartphone verder uitgerust met een 5,0 inch full-HD display, een Qualcomm Snapdragon 616 octa-core processor en een 2750 mAh accu, die verwisselbaar is. Daarnaast is er 16GB intern geheugen wat uitgebreid kan worden met een geheugenkaart van maximaal 32GB. Het schieten van foto’s kan met de 13 megapixel camera met autofocus en LED-flitser. Aan de voorzijde bevindt zich de 5 megapixel front-camera.

Het toestel zal uitgebracht worden in het zilver en goud. Met een geringe dikte van 8,2 mm en een gewicht van 142 gram ligt het toestel prima in de hand. De Lenovo Vibe K5 Plus zal op de markt gebracht worden voor omgerekend 135 euro (). Het is niet bekend op dit moment of we het toestel ook in Nederland gaan zien. Zodra hier meer over bekend is, lees je dit uiteraard op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel