Lenovo-Motorola plant aankondiging tijdens MWC: de Moto G5?

De dag voor het begin van het Mobile World Congress in Barcelona dit jaar komt Lenovo-Motorola met een aankondiging. De fabrikant komt hier mogelijk met de vijfde generatie van de Moto G, ofwel de Moto G5 (Plus). Of is er meer?

Moto tijdens MWC

Motorola is niet meer alleen en nu heeft Lenovo het voor het zeggen. De eerste dag van het Mobile World Congress in Barcelona staat gepland voor 27 februari. De fabrikant komt echter op de dag voor de officiële start, op 26 februari met een persconferentie. Tijdens deze conferentie zal het merk één of meerdere nieuwe toestellen presenteren.

Moto MWC 2017

De kans bestaat dat Lenovo-Motorola niet alleen met een nieuwe smartphone komt, maar mogelijk ook met nieuwe Moto Mods of andere producten. Naar verwachting kunnen we tijdens de aankondiging de presentatie verwachten van de nieuwe Moto G5 en Moto G5 Plus. Over de Moto G5 Plus kwamen we eerder deze maand meer te weten.

Op 26 februari heeft niet alleen Lenovo-Motorola een aankondiging gepland. Ook Huawei komt met een persconferentie van mogelijk de Huawei P10 en LG komt met de LG G6. Daarnaast hebben we nog Nokia, dat mogelijk met meerdere toestellen komt dit jaar.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel