Moto G5 prototype opgedoken op marktplaats: dit zijn de specs

Lenovo-Motorola is achter de schermen bezig met de Moto G5. De smartphone is nu als prototype verschenen op marktplaats waar het wordt aangeboden. Hierdoor krijgen we -onbedoeld- alvast inzicht in de mogelijke vormgeving en specificaties van het toestel.

Moto G5

De Motorola Moto G5 staat op een Roemeense marktplaats. Het gaat hierbij om een prototype dat een bescheiden verbetering moet zijn op de huidige Moto G4. De vijfde generatie Moto G moet voorzien zijn van een 5,5 inch Full-HD display. Daarnaast is er een Qualcomm Snapdragon 625 octa-core processor met een rekenkracht van 2.0 GHz.

Volgens de bron is er verder 4GB RAM en 32GB interne opslagruimte. Motorola voorziet de Moto G5 van Android 7.0 Nougat, een 3080 mAh accu en een vingerafdrukscanner. De kans bestaat dat het hier gaat om het Moto G5 Plus model, net zoals we de Moto G4 Plus hebben. Ook wordt de smartphone mogelijk voorzien van een Micro-USB poort en een hoofdtelefoon-aansluiting.

Opvallend is dus dat het toestel te koop aangeboden wordt. Echter zal de koper nauwelijks kunnen genieten van de smartphone. Doordat het ID van het prototype te achterhalen is, kan het toestel van een afstand geblokkeerd en onbruikbaar gemaakt worden. De foto’s en mogelijkheden zien er geloofwaardig uit. Wanneer we het toestel kunnen verwachten is niet bekend. De Moto G5 zou mogelijk in maart al gepresenteerd kunnen worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel