Moto G4 Play: budget-smartphone komt deze maand naar Nederland

Nog deze maand komt Motorola met een nieuw toestel naar Nederland. Het gaat om de Moto G4 Play die ook wel wordt gepresenteerd als de Moto G Play. Het toestel moet een alternatief of opvolger zijn voor de derde generatie van Moto G uit 2015. De Moto G4 Play valt op door zijn lage prijs en prima specificaties.

Moto G4 Play

Lenovo-Motorola haalt de Moto G4 Play naar de Europese landen. Het toestel werd gisteren al voor de Duitse markt gepresenteerd en zal ook naar Nederland komen. De smartphone kwam in mei al in de spotlights te staan, samen met de presentatie van de Moto G4 en Moto G4 Plus. Allebei de smartphones liggen inmiddels in de Nederlandse winkels.

Moto G4 Play

De Moto G4 Play is voorzien van een 5,0 inch HD-display, een 8MP camera en een 5MP front-camera. Daarnaast is de smartphone uitgerust met een Snapdragon 410 quad-core processor (1.2 GHz), 2GB RAM-geheugen en 16GB interne opslagruimte. Mocht je hier nou niet voldoende aan hebben, dan kan je met een geheugenkaart deze ruimte uitbreiden. Motorola laat de G4 Play draaien op Android 6.0.1 Marshmallow en er is een 2800 mAh accu.

Moto G4 Play

Mocht je geïnteresseerd zijn in de Moto G4 Play, dan kan je hem vanaf nu bestellen bij Belsimpel en Mobiel voor 169 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel