Motorola: Moto Camera-app uitgebracht in Google Play Store

Motorola heeft de eigen camera-app uitgebracht in de Google Play Store. De applicatie maakt de interface van de foto-app stukken beter met meer mogelijkheden en een verbeterde vormgeving. Moto Camera zullen we als eerste tegenkomen op de Moto G4.

Moto Camera

Moto Camera, dat is de naam van de camera-applicatie voor Motorola-toestellen. Deze applicatie is nu te vinden in de Google Play Store. Goed om te weten is dat de applicatie op dit moment alleen voor toestellen beschikbaar is die in 2016 uitgebracht worden. Als eerste zal dit de Moto G4 en Moto G4 Plus zijn. De Moto G4 ligt sinds deze week in de Nederlandse winkels. Ook zullen we binnenkort de Moto Z gaan zien.

Moto Camera

De camera-app beschikt over verschillende functies zoals het snel schakelen tussen de standen, een functie om QR-codes te scannen, een mogelijkheid om de ISO en witbalans aan te passen en natuurlijk de bekende functies zoals HDR, de flitser en dergelijke.

Zoals gezegd is de nieuwe Moto Camera app niet beschikbaar voor andere (Motorola-) toestellen. De kans is aanwezig dat dit in de toekomst nog verandert, maar hierover is niks bekend gemaakt. Mocht je meer informatie willen over de nieuwe Moto-toestellen met prijzen, specificaties en het gerelateerde nieuws; bekijk dan de toestel-pagina’s via onderstaande buttons.

Moto Camera
Moto Camera
Ontwikkelaar: Motorola Mobility LLC.
Prijs: Gratis
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel