Camera Zoom FX flink afgeprijsd naar 0,99 eurocent

De premium-versie van de app Camera Zoom FX is tijdelijk flink afgeprijsd. Om te vieren dat versie 6 is uitgebracht, kan je de uitgebreide camera-app nu downloaden voor 0,99 eurocent. Dat is aanzienlijk goedkoper dan voor de prijsdaling. De camera-app is onder een groot publiek erg populair en biedt veel mogelijkheden.

Camera Zoom FX Premium

In de Google Play Store heeft de ontwikkelaar van de uitgebreide app Camera Zoom FX de prijs met 90 procent laten zakken. Een update naar versie 6 is volgens de ontwikkelaar de reden van de prijsverlaging.

Camera Zoom FX

Camera Zoom FX biedt uitgebreide mogelijkheden op het gebied van fotografie. Je kunt handmatig de instellingen aanpassen van de meest uiteenlopende zaken zoals de ISO-waarde, de belichting, witbalans en de sluitertijd. Kan je met de standaard camera-app op je telefoon RAW-foto’s schieten? Dan krijg je deze functie automatisch ook in Zoom FX Premium.

Camera Zoom FX

Als aanvulling op de standaard functies kan je diverse ‘packs’ downloaden waarmee je bepaalde functies krijgt met een bepaald thema. Daarnaast kan je met Camera Zoom FX time-lapse maken en foto’s met HDR schieten. Ook het vastleggen van een mooi landschap middels een panorama behoort tot de mogelijkheden.

Camera Zoom FX

Downloaden

Zoals gezegd is tijdelijk de app Camera Zoom FX Premium flink afgeprijsd. Normaal kost de app €3,99, nu €0,99. Je kunt via onderstaande button de toepassing downloaden uit de Google Play Store.

Camera ZOOM FX Premium
Camera ZOOM FX Premium
Ontwikkelaar: androidslide
Prijs: € 4,09
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel