Kiwi Camera: een uitgebreide camera-app voor Android

Met Kiwi Camera kun je foto’s maken en meteen een filter eroverheen plaatsen. Daarnaast biedt Kiwi Camera nog veel meer handige mogelijkheden om zo de mooiste foto’s te kunnen schieten.

Kiwi Camera

Er zijn een hoop mogelijkheden met de app Kiwi Camera. Zo is er de keuze uit meer dan 100 filters, meer dan 500 stickers en meer dan 100 frames. Je kunt een foto meteen maken met een filter en vervolgens heb je nog bewerkingsopties. Wanneer je een foto gaat maken heb je de keuze uit verschillende filters, namelijk: beauty skin, better skin (handig voor een selfie), HDR, licht-effect, romantisch, vintage, zwart-wit en color-picker.

Kiwi Camera

Crop, maak je foto recht, draai je foto en voeg een tekst toe, het zijn enkele mogelijkheden van Kiwi Camera. Ook kun je stickers toevoegen aan je foto. Wat ook een leuke mogelijkheid is, is dat je foto’s in een collage kunt zetten. Via de ‘Store’ is het nog mogelijk om extra’s aan te schaffen, alleen gaat het laden van de extra’s niet echt snel.

Kiwi Camera

Kiwi Camera biedt ook een reeks mogelijkheden aan camera-instellingen: focus, zoom, exposure, flitser, timer, touch shoot, mute, grid, blur/vignette, switchen tussen je camera voor en achter, filter collectie weergave, een optionele shoot modus en ga zo maar door. Kortom voordat je alle functies hebt getest ben je wel even bezig.

Kiwi Camera

De app is niet te gebruiken om foto’s mee te bewerken die je al eerder hebt gemaakt. Daarvoor zijn er genoeg andere apps voor Android zoals Fotor en Snapseed. Wanneer je een foto hebt gemaakt via Kiwi Camera kun je deze meteen delen op Facebook, Twitter en Instagram.

Kiwi Camera

Je kan Kiwi Camera via onderstaande button downloaden uit de Google Play Store.

KiwiCamera
KiwiCamera
Ontwikkelaar: Kiwiple Inc.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel