Fotor: een onwijs uitgebreide fotobewerker voor Android

Het bewerken van foto’s op Android kan via tal van apps. Fotor is zo’n app. De applicatie die voor een groot deel is vormgegeven in Material Design en Fotor is tevens een van de meest uitgebreide fotobewerkers voor Android.

fotor

 

Fotor

Fotor is een zeer geavanceerde fotobewerker voor Android. Het is een ideale app voor als je creatief wilt zijn met foto’s. Er zijn meer dan 100 foto-effecten die je toe kunt voegen en verder kan je gebruik maken van een groot aanbod templates waarmee je een collage kunt maken.

fotor

Je hebt 6 manieren om foto’s te maken. Daarna kun je deze bewerken met verschillende tools. Er is keuze uit 13 verschillende scènes, daarnaast kan je teksten, stickers of frames toevoegen aan je foto.

fotor

De app Fotor biedt verder de mogelijkheid om je foto ‘blurry’ maken, ofwel te vervagen. Het is een hele uitgebreide app met genoeg effecten en features om volop te testen. Vervolgens kun je nog je favoriete effecten, randen of stickers markeren zodat deze makkelijk een volgende keer toegepast kunnen worden.

fotor

Onlangs is er een nieuwe update uitgekomen voor de app Fotor. Fotor is nu vormgegeven in Material Design. Met de update is het ook mogelijk gemaakt om nieuwe filters toe te passen zoals mono en cinematic, uit deze categorieën kan je vervolgens het desbetreffende filter toepassen.

fotor

Toch nog op zoek naar andere collages, effecten en dergelijke? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van in-app aankopen. Standaard is Fotor gratis beschikbaar in de Play Store. Download de applicatie via onderstaande button uit de Play Store.

Photo Editor, Collage - Fotor
Photo Editor, Collage - Fotor
Ontwikkelaar: Everimaging Ltd.
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel