Fotobewerker Afterlight uitgebracht voor Android

Afterlight heeft zijn debuut gemaakt voor Android. De fotobewerkings-app Afterlight is een applicatie welke erg populair is onder iOS-gebruikers en nu is de applicatie ook uitgebracht in de Google Play Store. Met de applicatie kan je veel meer uit je foto’s halen en extra elementen toevoegen.

Na een succesvolle periode van Afterlight voor de iPhone, is nu de fotobewerker ook te vinden in de Google Play Store. Met de komst van Afterlight is er weer een extra app waarmee je je foto’s kan bewerken. Afterlight wordt geroemd door haar fijne gebruiksgemak en de goede resultaten die het aflevert. Met Afterlight kan je foto’s voorzien van vele soorten filters, effecten, kaders en hiervan ook een collage maken.

Afterlight

De foto’s zelf kan je met Afterlight ook aanpassen. Zo kan je de helderheid, het contrast en de belichting aanpassen. Tevens kan je je foto bijsnijden, roteren of voorzien van een van de 59 filters. De intensiteit van de filters kan je ook nog eens handmatig bijstellen zodat het gewenste effect tot uiting komt. Met Afterlight kan je ook texturen (66 soorten) toevoegen of een frame (77 soorten) instellen voor om de foto.

Afterlight is zoals gezegd vanaf nu te downloaden uit de Google Play Store, welke is te bereiken via onderstaande button. De applicatie kost eenmalig €0.72 en je kan middels in-app aankopen extra dingen kopen. Afterlight is 35 MB groot.

Afterlight
Afterlight
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel