Instagram 6.10 update uitgebracht voor Android

Foto-app Instagram heeft een update uitgerold voor zowel Android als Apple iOS. Voor Android gaat het om Instagram 6.10 waarbij diverse nieuwe functies zijn toegevoegd aan de app en een aantal verbeteringen. En eindelijk is er de mogelijkheid om de titel van je foto te veranderen.

Instagram 6.10

Ontdekken en verkennen in Instagram

In Instagram 6.10 is de ontdek-pagina op de schop gegaan. Op deze manier kan je nog sneller iemand volgen. In april werd de verkennen-functie in Instagram ook al voorzien van een update. De verkennen-functie bestaat nu uit twee tabbladen; foto’s en personen. De personen-tab is nieuw en licht interessante accounts uit die je vanuit dat overzicht direct kunt volgen.

instagram 6.10

Bijschriften/titels

De titel van je foto die je ingeeft bij het uploaden kan je nu eindelijk veranderen. Persoonlijk miste ik deze optie al sinds het bestaan van de app maar nu, in Instagram 6.10, is de optie eindelijk beschikbaar. Wanneer je er later achterkomt dat je een typfout hebt gemaakt, of je toch een aanvulling wilt doen op de tekst, is dat in de nieuwe versie zonder problemen mogelijk.

Instagram 6.10

Instagram 6.10 wordt vanaf nu uitgerold in de Google Play Store.

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar: Instagram
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel