Instagram 6.0 krijgt uitgebreide fotobewerker

Instagram 6.0 zal uitgebreidere mogelijkheden krijgen om foto’s mee te bewerken. Versie 6.0 zal vandaag nog beschikbaar zijn in de Google Play Store.

Instagram heeft bekend gemaakt dat het vandaag nog met Instagram 6.0 zal komen. In de nieuwste versie van de foto-app zullen meer mogelijkheden beschikbaar komen om foto’s te bewerken. De bewerkingsfuncties zullen bestaan uit het aanpassen van de helderheid, het contrast, de verzadiging en de warmte van de kleuren. Daarnaast zullen ook schaduwen, heldere delen en vignettering aangepast kunnen worden in de foto.

Instagram 6.0

Instagram meldt dat de inspirerende creativiteit ongelofelijk belangrijk is voor de applicatie. Het bedrijf meldt dat het al veel verzoeken binnen heeft gekregen om meer bewerkingsmogelijkheden toe te voegen aan de foto-applicatie. Uiteraard kan een foto ook nog steeds voorzien worden van een van de talloze filters die er te gebruiken zijn. Ook video’s die gedeeld worden via Instagram kunnen op nieuwe manieren van effecten worden voorzien.

In maart van dit jaar kreeg Instagram een grote make-over waarin de vormgeving van de fotodienst op de schop is gegaan. Tevens werd onlangs het tabblad ‘Verkennen’ vernieuwd, met meer relevante foto’s. Instagram 6.0 zal vandaag nog beschikbaar komen voor Android-toestellen. Instagram kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store.

Bron: Instagram

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel