Snapseed 2.0: fotobewerker krijgt tal van nieuwe functies (+ APK)

Snapseed is een uitgebreide fotobewerker voor onder andere Android en het was lange tijd stil rondom de ontwikkeling van de app. Tot vandaag, Snapseed 2.0 is aangekondigd door Google.

Snapseed 2.0

Snapseed is voorzien van een update. In januari van dit jaar bereikte de fotobewerker voor Android de tien miljoen downloads in de Play Store. Echter is het sinds oktober 2013 vrijwel stil rondom de ontwikkeling van de app. Vandaag is Snapseed 2.0 vrijgegeven voor Android waarbij nieuwe interessante dingen naar voren komen.

Snapseed

Google nam in september 2012 de app Snapseed over en vandaag heeft Google versie 2.0 aangekondigd. In de nieuwe versie van de fotobewerkings-app vinden we nieuwe functies. Interessant is bijvoorbeeld de mogelijkheid om elementen uit een foto te verwijderen, zoals in onderstaande screenshot te zien is.

snapseed 2.0

We hebben de nieuwe functies voor je hieronder in een overzicht geplaatst:

  • Lens blur om de scherptediepte te bepalen
  • Tonal Contrast voor het regelen van het contrast
  • Intelligent perspective transform
  • Spot healing
  • Delen van een foto voorzien van een filter door gebruik van het penseel

snapseed 2.0

Daarbij kunnen in lagen veranderingen individueel ongedaan gemaakt worden, maar ook speciale veranderingen doorgevoerd worden op andere afbeeldingen.

Snapseed

Snapseed is een uitgebreide fotobewerker voor Android en Apple iOS en is echt een installatie waard. Snapseed 2.0 zal vanaf nu uitgerold worden in de Google Play Store. Mocht je niet zolang willen of kunnen wachten, download dan hier de Snapseed 2.0 APK.

Snapseed
Snapseed
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel