Telegram 2.7.0: meer veiligheid en link-previews

Telegram heeft versie 2.7.0 uitgebracht van de Telegram-app voor Android. In de nieuwe versie is er meer aandacht besteed aan de veiligheid van de chat-app.

Telegram 2.7.0

Actieve sessies

Telegram 2.7.0 is aangekondigd, De nieuwe versie van Telegram geeft gebruikers de mogelijkheid om precies te zien op welke apparaten het account is ingelogd. Op deze manier heb je inzicht in verdachte situaties. Het is daarbij mogelijk om direct uit te loggen bij een account en die sessie te beëindigen.

active-sessions-telegram

Two Step Verification

Nieuw in Telegram 2.7.0 is ook de zogenoemde ‘Two Step Verification‘. Hiermee kan je een wachtwoord instellen, elke keer dat je met een nieuw apparaat wilt inloggen. Deze verificatie is een aanvulling op e al aanwezige code die je per SMS toegestuurd krijgt. Wanneer je je wachtwoord bent vergeten, is er geen andere mogelijkheid meer om toegang te krijgen tot je account. Het wordt aangeraden om bijvoorbeeld een herstel e-mailadres aan te maken hiervoor.

telegram 2.7.0

Link preview

Telegram heeft ook link-previews aangekondigd. Met de link-previews is het mogelijk om bepaalde content zoals van 9gag, YouTube, Facebook, Instagram, Twitter en diverse andere services al als voorvertoning in Telegram te zien.

telegram 2.7.0

Telegram zal de content uit de link analyseren en op die manier weergeven. Je kan de preview voordat je het bericht wil verzenden eventueel verwijderen. In bovenstaande en onderstaande screenshots zie je een voorbeeld van de link-preview.

telegram-link-preview

Download

Telegram 2.7.0 wordt vanaf nu uitgerold in de Google Play Store. Telegram kan je downloaden via onderstaande button. Eerder werden er al uitgebreide nieuwe mogelijkheden toegevoegd aan de groepsgesprekken in Telegram.

Telegram
Telegram
Ontwikkelaar: Telegram FZ-LLC
Prijs: Gratis

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel