Telegram 2.5.0 update: uitgebreide fotobewerker en passcode-beveiliging

Berichtendienst Telegram Messenger heeft een update gekregen naar versie 2.5.0. In de nieuwe versie van Telegram zijn een aantal nieuwe functies toegevoegd. Met de nieuwe update wil Telegram nog verder de aanval openen op WhatsApp.

Telegram 2.5.0

Telegram is nog lang niet zo populair als chat-apps zoals WhatsApp, maar als het aan Telegram ligt komt daar binnenkort verandering in. De ontwikkelaars van Telegram brengen de laatste tijd regelmatig interessante updates uit. Onlangs werd de GIF-functionaliteit toegevoegd en ook kreeg Telegram Material Design. Verder kreeg Telegram een mute-functie en kwam het met ondersteuning voor stickers.

Vandaag is Telegram 2.5.0 verschenen met een groot aantal nieuwe mogelijkheden. Wij zetten de nieuwe mogelijkheden voor je op een rijtje.

Fotobewerker

Volgens Telegram delen we dagelijks 35 miljoen foto’s met z’n allen via Telegram. Vanaf versie 2.5.0 is het mogelijk om foto’s te bewerken voordat je ze gaat versturen. De nieuwe versie van Telegram is voorzien van een uitgebreide fotobewerker. Er kunnen foto’s bijgesneden en geroteerd worden maar er is veel meer.

Telegram 2.5.0

Telegram 2.5.0 geeft je de mogelijkheid om foto’s automatisch te verbeteren, of om de helderheid, het contrast, de warmte, de verzadiging, schaduwen, verscherping of vervaging aan te passen naar eigen wens.

Telegram 2.5.0

Passcode codeslot

Het is handig dat Telegram op meerdere apparaten gebruikt kan worden, maar soms wil je toch meer controle. Die controle kan je met Telegram 2.5.0 instellen. De nieuwe versie van Telegram maakt het mogelijk om een wachtwoord in te stellen. Je kan kiezen voor een wachtwoord of een 4-cijferige pincode. Binnenkort kan je de Android-app van Telegram versleutelen met deze pincode. Dit is handig wanneer het toestel bijvoorbeeld is gestolen.

De nieuwe versie van Telegram 2.5.0 kan kosteloos via onderstaande button gedownload worden. Wat vind jij van de nieuwe versie van Telegram?

Telegram
Telegram
Ontwikkelaar: Telegram FZ-LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel