Telegram 2.3.0 introduceert stickers in Android-app

In de nieuwe versie van Telegram Messenger voor Android hebben de ontwikkelaars een nieuwe functie toegevoegd aan de app. De chat-app Telegram krijgt ondersteuning voor stickers in versie 2.3.0.

De Russische tegenhanger van WhatsApp; Telegram, heeft een update gekregen in de Google Play Store. De mogelijkheden van het versturen van een sticker met Telegram zijn nog vrij beperkt, maar in de toekomst moeten deze mogelijkheden flink uitgebreid zijn.

Telegram sticker

Het toevoegen van een sticker kan middels bepaalde emoticons te selecteren. Bijvoorbeeld het lachende, blije gezicht laat een pop-up zien waarbij een sticker verzonden kan worden in plaats van de emoticon. Je hebt geen apart venster waarmee je een sticker kunt versturen.

Telegram sticker

Telegram heeft niet alleen de Android-app voorzien van de update; ook de applicatie voor de iPhone heeft de sticker-update gekregen. De stickers die wij tegen zijn gekomen zijn onder andere van Steve Jobs en van Marilyn Monroe, er zijn in totaal 14 stickers. In de toekomst zullen de makers van Telegram tientallen nieuwe, gratis stickers toevoegen aan de applicatie, zo melden de ontwikkelaars. Tot die tijd kan je het doen met deze stickers.

Eerder brachten de makers van Telegram Messenger al een leuke update uit, waarmee je snel een GIF’je kon versturen naar de ander, zonder dat Telegram hiervoor verlaten hoefde te worden. De update voor Telegram is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Telegram
Telegram
Ontwikkelaar: Telegram FZ-LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel