Telegram 4.8.5 brengt meer mogelijkheden voor stickers; 200 miljoen actieve gebruikers

Telegram heeft de Android-app uitgebreid met een aantal verbeteringen in versie 4.8.5. Deze hebben allemaal betrekking op het gebruik van stickers in je chatgesprekken. Tevens heeft de dienst een nieuwe mijlpaal bereikt met het aantal actieve gebruikers.

Telegram 4.8.5

De chat-app Telegram heeft een update uitgebracht voor haar apps. De applicatie is voorzien van een update naar Telegram 4.8.5. Hierin wordt het gebruik van stickers verder verbeterd. Tijdens het kiezen van een emoji kon je al je eigen stickers direct gebruiken. Voortaan vind je na de weergave van je eigen stickers, suggesties van populaire passende stickers die je (nog) niet in je collectie hebt.

Telegram 4.8.5

Je kunt na de update ook een juiste sticker vinden met de zoekfunctie. Je hoeft hiervoor in het overzicht met je stickers alleen maar even naar beneden te vegen zodat bovenin het venster een zoekbalk verschijnt. Hierbij zie je zowel de opgeslagen sticker-packs als de nog niet geïnstalleerde stickerpakketten.

Telegram 4.8.5

Voortaan kun je ook nog sneller (nieuwe) foto’s achter elkaar sturen. Wanneer je met de camera in de app een foto hebt gemaakt, vind je rechtsonderin beeld een klein plusje, waarmee je direct weer een foto kunt maken en zo dus meerdere foto’s kunt sturen naar de ander. Telegram belooft ook het batterijverbruik te hebben verbeterd met de update.

200 miljoen actieve gebruikers

Een nieuwe mijlpaal is ook behaald door de chat-app. Inmiddels telt Telegram 200.000.000 maandelijks actieve gebruikers. De ontwikkelaars geven daarbij een voorbeeld; als Telegram een land zou zijn, zou het het zesde grootste land ter wereld zijn. Daarbij benadrukt het bedrijf dat het geen advertenties heeft gebruikt en de groei dus is te danken aan de gebruikers die andere gebruikers enthousiast hebben gemaakt.

De update is te downloaden uit de Play Store via onderstaande button. Volg je DroidApp al op Telegram? Zo blijf je op de hoogte van alles wat met Android te maken heeft. Je kunt je met één klik aanmelden via deze link.

Telegram
Telegram
Ontwikkelaar: Telegram FZ-LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel