Telegram 4.8 brengt streaming video, automatische nachtmodus en login-functie

Chat-applicatie Telegram heeft een update ontvangen, versie 4.8 geeft de gebruiker de mogelijkheid om een automatische nachtmodus in te schakelen. Ook zijn er verbeteringen opgenomen waardoor je niet lang hoeft te wachten op filmpjes, je kan meteen beginnen met kijken, maar er is meer.

Telegram 4.8

Om het chatten ‘s avonds wat prettiger te maken kun je vanaf versie 4.8 automatisch schakelen naar de nachtmodus. Je kunt gebruik maken van een dark-thema of een ander thema naar keuze. Het bekijken van filmpjes die via de chat-applicatie worden gestuurd zal een stuk sneller gaan. Voorheen moest de video eerst gedownload worden voordat deze kon worden bekeken. Nu worden video’s naar je toestel gestreamd en tegelijkertijd bewaard op je smartphone of tablet.

Telegram 4.8 nachtthema

Login bij websites

Een nieuwe login widget is ook te vinden in deze update van Telegram. Hiermee is het mogelijk om met je Telegram account in te loggen bij websites, op een zelfde manier zoals met Facebook, Google of Twitter. Via het privacy en beveiligingsscherm kun je inzien met welke websites je je gegevens hebt gedeeld. Telegram geeft alleen je profielfoto, naam en gebruikersnaam door, niet je telefoonnummer.

Telegram 4.8 video

Onlangs lanceerden de ontwikkelaars een volledig vernieuwde, nog snellere app; Telegram X. De update voor Telegram 4.8 is inmiddels beschikbaar via de Google Play Store. Volg je DroidApp al op Telegram? Dat kan met één klik via deze link.

Telegram
Telegram
Ontwikkelaar: Telegram FZ-LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel