Eva: deze app geeft je de beste content voor Telegram binnen handbereik

WhatsApp is weliswaar de meest gebruikte chat-app; Telegram is een erg interessant alternatief. Ben jij net als ons ook zo’n enthousiaste gebruiker? Dan is de Eva app een handige toevoeging. Je vindt hiermee de beste content die je in Telegram kunt vinden. Denk aan stickers, kanalen en meer.

Eva – Telegram app

Telegram is een veelzijdige chat-app die boordevol mogelijkheden zit. Stickers, gifjes, bellen, videobellen, chatbots, groepen, kanalen, locatie delen; er is genoeg te beleven. Toch is het aanbod van bijvoorbeeld stickers zo groot, dat het lastig is om soms de leukste te vinden. Daar hebben de ontwikkelaars van de app Eva wat op bedacht.

In de Eva app heb je toegang tot leuke content die beschikbaar is voor Telegram. Met regelmaat wordt de content bijgewerkt zodat je niet na één keer al uitgekeken bent op de applicatie. Je ziet als eerst een overzicht van de beste stickers. In een ander tabblad kun je de chatbots vinden die interessant zijn. In het derde tabblad vind je uitgelichte kanalen, zoals programmeer-humor, quotes, de beste muziek van 2018 of andere kanalen. Je kunt de verschillende soorten content onderverdelen in categorieën zodat je een nauwkeuriger overzicht krijgt.

Vanuit Eva kun je direct het sticker-pack, de bot of het kanaal openen in Telegram. De applicatie is gratis te gebruiken en te downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel