Telegram 2.4.0: grotere bestanden versturen en mute-functie

De messenger-app Telegram heeft een update uitgebracht voor de Android-app van de dienst. Telegram v2.4.0 maakt het mogelijk om grotere bestanden te versturen en heeft daarnaast nog een aantal nieuwe mogelijkheden.

Telegram 2.4.0

Telegram Messenger heeft in de Play Store een update gekregen naar versie 2.4.0. In de nieuwe versie van Telegram is het vanaf nu mogelijk om uitgewisselde mediabestanden en andere bestanden (zoals documenten) gescheiden van elkaar te kunnen bekijken.

telegram 2.4.0

 

Bij ‘gedeelde media’ kan er namelijk vanaf nu onderscheid gemaakt worden tussen de twee soorten bestanden. Zo vind je een bepaald bestand nog sneller terug.

Mute-functie

Nieuw is ook de mute-functie. WhatsApp had de demp-modus al eerder en nu heeft Telegram ook de mogelijkheid om mensen voor een bepaalde periode te muten. Met de functie ‘Meldingen stil’ kan een persoon gedempt worden voor 1 uur, 8 uur of voor 2 dagen.

telegram 2.4.0

Grotere bestanden

Telegram 2.4.0 geeft nu ook in hoge kwaliteit previews van gedeelde mediabestanden. Vanaf nu is het tevens mogelijk om grotere bestanden te versturen via Telegram. De maximale grootte van een bestand mag nu maximaal 1,5 GB bedragen.

Multisearch

De nieuwe functie multisearch heeft de zoekfunctie binnen Telegram uitgebreid. Wanneer er nu gebruik gemaakt wordt van de zoekfunctie, zoek je niet alleen meer op contactpersonen maar ook op de inhoud van berichten of op gebruikers met die gebruikersnaam.

Telegram 2.4.0 is via onderstaande button gratis uit de Play Store te downloaden.

Telegram
Telegram
Ontwikkelaar: Telegram FZ-LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel