Camera MX: dankzij nieuwe ‘live shot’ functie mis je nooit meer je fotomoment

Camera MX is een camera-applicatie voor Android waarmee je foto’s kunt maken. Mis je weleens een fotomoment omdat je te laat op de ontspanknop drukt? Dankzij een update voor de Camera MX-app hoeft dit niet meer en heb je voortaan elk moment op de foto dankzij de functie Live Shot.

Camera MX

Als je bent uitgekeken op de standaard camera-app op je smartphone bespraken we eerder al de apps AZ Camera, Kiwi Camera, Open Camera en Camu. Een andere speler is Camera MX die een interessante update heeft gekregen met de functie ‘live shot’. Deze zorgt ervoor dat je nooit meer een moment hoeft te missen. Deze functie kan je in de app zelf activeren. Vanaf dat moment kan het moment eigenlijk al vastgelegd worden zonder dat je het merkt. Op het moment zelf druk je op de sluitertoets waarna de foto opgeslagen wordt.

Na het maken van de foto kan je de ‘live shot’ foto zien. Je ziet het eindresultaat en een aantal seconden beeld van voordat de foto gemaakt werd. Je kunt hiervan een geanimeerde foto maken en deze delen. Je kunt ook het juiste moment eruit knippen en deze opslaan als foto. Handig als je eigenlijk net te laat de foto afgedrukt hebt.

Camera MX kan ook gebruikt worden voor het schieten van normale foto’s. Daarnaast zijn er verschillende filters en effecten aanwezig in de app om je foto mee aan te kleden. Ook is de media-manager, ofwel de galerij, verder verbeterd met de update naar versie 3.4.0. De applicatie kan via onderstaande button gratis gedownload worden uit de Google Play Store.

Camera MX Foto & Video Camera
Camera MX Foto & Video Camera
Ontwikkelaar: MAGIX
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel