AZ Camera: veelzijdige camera-app voor Android

De camera-app AZ Camera is een nieuw uitgebrachte camera-app voor Android. Met deze handige applicatie heb je veel mogelijkheden in huis om nog mooiere foto’s te schieten. We vertellen je graag wat er allemaal zo speciaal is aan AZ Camera.

AZ Camera

Heb je af en toe het idee dat je soms wat mist aan mogelijkheden met de camera op je smartphone? Met de nieuwe, handige app AZ Camera zal dit verleden tijd worden. Deze camera-app maakt gebruik van de Camera2 API van Android en brengt een groot aantal mogelijkheden.

AZ Camera

AZ Camera maakt het mogelijk om allemaal instellingen handmatig in te stellen en ook om te fotograferen in RAW. Je kan de sluitertijd, belichting, ISO-waarde, witbalans en focus naar eigen wens instellen met het handige tandwiel. De gebruiksvriendelijke interface van de app maakt het maken van foto’s extra fijn.

AZ Camera

Onderin beeld zie je precies welke instellingen er worden gebruikt. Je kan bij de instellingen van AZ Camera nog instellen dat je de volume-toets wilt gebruiken voor het maken van foto’s. Hiervoor is wel een in-app aankoop vereist. Wel kan je verder instellen dat je het sluitergeluid uit wilt schakelen en in welke resolutie je wilt fotograferen. Met AZ Camera kan je tevens ook de GPS-locatie opslaan zodat je achteraf kan terugkijken waar een foto is gemaakt.

AZ Camera

De ontwikkelaars van AZ Camera hebben als doel de beste, gratis camera-app voor Android uit te brengen. Met de applicatie die ze nu hebben opgeleverd, zijn ze zeker op de goede weg. Doordat de app gebruik maakt van de Camera2 API kan AZ Camera niet op elk Android-toestel geïnstalleerd worden. Wij hebben de applicatie succesvol getest op de LG G4. Om te kijken of AZ Camera voor je telefoon geschikt is, kan je via onderstaande button de app in de Play Store vinden.

AZ Camera - Manual Pro Cam
AZ Camera - Manual Pro Cam
Ontwikkelaar: Photo Recovery Expert
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel